Bloggen har stått väldigt stilla idag

Här ekar det verkligen tomt! Eko eko eko eko…
Imorse vaknade jag en timma innan samling och var så OTAGGAD. Jag skämtar inte, första gången vad jag kan minnas jag är otaggad på att spela match! Herregud så jag kom inte upp ur sängen förnst typ prick och sen stressa stressa STRESSA. Hade ju inte orkat fixa något igår så blev lite stressigt idag men sen när jag väl satt i bilen påväg mot Moheda fick jag sova lite och sen var jag faktiskt riktigt taggad trots att det var på grus.

Så imorse var jag så otaggad på att spela att jag inte ens orkade att skriva ett morgoninlägg på mobilen och inget igår heller fixade jag för herre min gud vad jag var trött.
Men aja sorry för den usla uppdateringen men jag ska gottgöra er med roliga inlägg under kvällen och imorgon.
IMG_0741

Men hur gick det idag då? Förra året när vi spelade i denna cupen kom vi 8 av 8 men idag kom vi 6a av 8!!! Så glada vi va trots att vi kunde kommit 5a men det va 1 jävla turmål d fick in där hehe. Men det var lyckat ändå och jag har hatt skitkul!
Krya på dig Alma, vi saknade dig i det sista

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>