Söndag

Usch vad trött jag är, helt slut.
Har precis varit och firat mamma på mors dag, så det va mys. Nu ska jag städa och förbereda till när momor, morfar, farmor och farfar kommer vid tio för att käka frukost. Sen runt halv elva/elva sticker jag och Felicia upp till stallet, vi ska först knoppa på Cider sen ska vi skritta ut, jag rider Vanni och Felicia går med Cider.
Sen när jag är hemma från stallet får vi se om de är kvar annars sticker jag ut och springer en runda.

Mer blogginlägg kommer upp under dagen. Kommer även ställa in massa blogginlägg till nästa vecka, vad vill ni läsa om?

IMG_2348

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>