Söndag den 31 maj

God kväll, redo för skola imon? Nä tänkte väl det, usch orkar inte.
Så yes, nu sitter jag här. Måste egentligen städa och fixa till imon men asså jag är så jävla trött. Idag har jag mest chillat, som sagt käkade jag frukost med mormor & co. Sen var jag och Felicia uppe i stallet och hade det mysigt. Knopparna blev ganska bra idag men eftersom Juvel har ganska kort man får jag se hur jag gör.
Sen när jag kom hem så sprang jag en runda och övade dressyrprogrammet sen har jag bara tatt det chill, gick en till runda men annars inget mer.

Så nu ska jag fixa till imon och sen komma TIDIGT i säng.

Sen såg det färdiga resultatet ut såhär:

IMG_3788 IMG_3789 IMG_3790

Bilder: Felicia Elmlund

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>