Sjukgymnast och kostallet

Godmorgon! Imorse var jag hos sjukgymnasten för att se om övningarna jag fått för min snea rygg har hjälp och hon kollade inte direkt som hon gjorde förra gången men vi gick igenom vilka övningar jag hade och så fick jag lite nya. Nu ska jag inte dit förens i februari och kolla om det skett någon förändring.

När jag kom tillbax till skolan hade vi bara hästkunskap och då var det en equiterapuet där som berättade om hur hon arbetade lite och hur man ska hjälpa hästen. Sen fick man göra klart alla olika varianter av lindning som man hade kvar så nu blev jag klar med det också.

Nu har jag duschat efter en kväll i kostallet. Det ingår i våran utbildning så tre kvällar nu under December ska jag vara där, idag var min första gång och jag tycker det gick bra, vi matade kalvarna och sen mjölkade vi korna. Jag tycker det var kul och ser fram till kommande gånger.

Imorgon har jag en lugn dag med endast ridning dock ska vi ha häst vid hand, resten av dagen får jag ägna åt läxor.

Hotellfrukosten igår

IMG_2009

Image-1 (23)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>