Kort dag

Idag började jag inte förens halv tio vilket var skönt efter gårdagens kväll i kostallet, jag var så trött. I vilket fall så hade vi ridning och i den kursen ingår häst vid hand som vi började idag. Vi kommer göra det några gånger sen ha som en examen med det och då visa upp själva. Det gick hyfsat bra, jag gick med Fabian och han va lite trög att få lägningarna på men det gick bra emellanåt. Nu ska jag bara få bukt på alla ”regler”. Därefter slutade vi och gick och åt.

Nu har jag slutat och ligger här i sängen och ska jobba på alla inlämningar som ska in innan lovet.

Spillde vatten över mina pappren…

Image-1 (24)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>