Revlon Nutri Color Cream

Som ni kanske sett på mina senaste bilder på mig själv så har det skett en förändring utseendemässigt hos mig. Fredagen innan skolan började bestämde jag mig att jag ville testa ha rött hår men jag ville inte ha det skrikrött och inte ville jag hellre bleka mitt hår, jag är så himla mån om mitt hår och håller mig borta från allt jag kan som sliter på håret.
Jag valde då att köpa en färgbomb för att testa, notera då att jag aldrig färgat håret innan och detta egentligen är en hårinpackning med pigment i som man ska ha för att fräscha upp sitt färgade hår. Men jag testade och fick resultat! Det blev mörkt lila/rött som färgen hette och jag va nöjd.

Nu däremot ska jag lägga i en brun färgbomb för jag saknar det bruna håret, ska bara ta tummen ur röven och fixa en.

Kort och gott kan jag rekomendera att göra såhär om man vill testa en ny hårfärg, jag vet inte hur det funkar i andra färger eller på andra hår men för mig gick det bra. Jag gjorde det en gång i veckan i några veckor och det sitter kvar än idag och jag kan inte minnas när jag gjorde det senast, dock håller färgen på att gå ur så det skulle behövas en uppfräschning. Observera att det står 3 minuter på förpackningen man jag hade det i i ca 1 timme.

revlon

IMG_1163

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>