Måndagen den 11 december

Herregud helgen går så fort, känns som jag inte hinner komma hem innan jag ska tillbax till skolan igen, och den gången åkte jag hem redan på torsdagen.
Idag kom jag till skolan runt åtta och tog en tupplur innan vi började med mentorstiden halv tio. Efter det hade vi matte sen hästkunskap och då friserade vi hästarna.

Under eftermiddagen har jag inte gjort så mycket, har mestadels vart riktigt trött. Kommer direkt från luciaträningen och nu har jag tänkt springa en runda och träna lite innan jag kryper ner i sängen och lämnar denna dagen.

Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon igen.

Image-1 (26)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>