Hoppade idag

Sovmorgon idag och endast en lektion, och det var ridning. Så halv tio gjorde vi iordning hästarna för att hoppa. Vi hoppade en serie, en oxer, samt två räcken så det var en ganska enkel och simpel bana. Men det var riktigt kul, hade Svante och han hoppade jättefint. Han blev lite slö i svängarna men mot hindrena fick han ett fint tryck och hoppade jättebra i slutet.

Nu har jag käkat och duschat så tänkte sussa en stund. Ikväll är det fest som jag ska gå på och därefter ska jag sova hos Jenni. Imorgon är det Lucia halv nio, puuh jobbigt 😉

Image-1 (13)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>