Äntligen fredag

Godförmiddag. Idag är en dålig dag, jag mår verkligen skit. Började i onsdags efter Lucian, samma dag åkte jag dessutom hem för att fira ettårsdag med Edvin. Igår åkte jag tillbax hit och hade en lång dag framför mig. Därefter skulle jag dessutom hjälpa till med julmarknaden som var här igår. Så jag hetsigt har det vart och jag har inte sovit ordentligt sen efter festen så jag har ont i hela kroppen. Men just nu sitter jag på min sista lektion för idag och inväntar att helgen ska börja, ska ha en lugn helg med massa vila och sömn.

Dessa dagarna blev kortfattade men jag mår sjukt illa och längtar bara till mat och hem till min säng.

IMG_2074

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>