Måndag igen

Jahaja, då var denna helgen redan över och nu är vi inne på sista veckan innan jullov.
Dagen började med tågresa som vanligt och första lektionen idag var matte. Efter lunch hade vi sen hästkunskap och eftersom jag är färdig med alla olika typer av bandagering och vi påbörjade frisering förra veckan fick jag träna på att knoppa vilket jag inte är super på hehe.

Så det är typ det jag gjort idag, sovit och käkat efter det och nu ska jag mest påbörja packningen och ta det lugnt resten av kvällen.

Förresten så anmälde jag mig till en grönt kort kurs som är på min gamla klubb nu på jullovet. Tog aldrig det förra året så tänkte ta tag i det denna gången.

Image-1 (27)

Detta satte jag och Edvin upp i helgen. Tidigare har jag bara tejpat upp dem men då har de trillat ner hela tiden men nu tog vi tag i detta och hängde upp snören som de hänger på.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>