Bloggstrul

Hej på er! Nu var det ett tag sedan men Spotlife har haft en del problem så jag har inte kunnat komma in på min och inte heller på en del andras.

Vad har jag gjort dessa dagar då? I tisdags hade vi först träningen för iår och då hade jag en häst vid ma,m Aristo. Och det var jobbigt minsann, han går gärna med nosen långt fram och är stel i sidorna. Så vi jobbade med lösgörande arbete, när han väl släppte och inte stretade emot var han jättefin men vägen dit var svår. det var små guldtillfällen under ridpasset dock hade han inte jättemycket eget driv framåt så att samtidigt få honom fram fram fram och också slappna av vart riktigt krävande från min sida.

När det väl kom till galoppen var det speciellt minst sagt, han har mycket mer bakbensaktivitet i förhållande till fram och det gjorde att det kändes som om rumpan var två meter högre än manken. Men han tappade lätt galoppen så jag fick nästan strunta i var han hade huvudet och bara rida på fram. I galoppen jobbade vi på volter, att göra de större och mindre vilket hade gjorde bra. När volten var som minst höll han galoppen ändå om man verkligen drev dock behövde man ha på benen ordentligt när man skulle öka volten för annars bröt han av direkt. Det var en speciell gosse men vill gärna jobba lite till med honom. Har dock sätt att han är en riktig hoppkanon! 😉

Image-1 (42)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>