Supersvettig och ricinolja

Gokväll på er! Vad gör ni såhär en fredag kväll? Själv har jag bara vart hemma och sovit, varit så sjukt trött den här veckan av olika anledningar. Ikväll skulle jag egentligen åkt till Edvin och vart med honom när han ska jaga imorgon men jag är alldeles för trött så bättre att jag sover och åker till honom imorgon.

Nu senare på kvällen har jag sprungit en runda och det var riktigt halt haha höll på att trilla flera gånger men jag tog mig hem hel. Nu sitter jag och ska strax hoppa in i duschen ska bara låta ricinoljan verka en stund till. Vi får se om den hjälper nånting över huvudtaget. Gjorde första kuren förrförra helgen alltså har det gått typ exakt två veckor nu men ett enskilt inlägg kommer om detta längre fram när jag testat lite mer osv.

Image-1 (22)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>