Ny vecka och en Svante senare

Ny vecka nya möjligheter eller vad säger ni? Är inte så himla säker på det, denna veckan ser väl i princip ut som de andra.
Steg upp sex imorse och begav mig till skolan och har sedan dess haft tre lektioner, matte, hästkunskap och djurens biologi. På hästkunskapen försatte vi träna på knoppa osv och det gick väl bra, mina knoppar ser mycket bättre ut nu än när vi började träna på det här. Har aldrig riktigt tränat på det eller känt behov av det men med tanke på att vi får betyg i det så vill man ju gärna göra riktigt snygga knoppar 😉 Ska väl se om jag kan va hos Savannah i helgen och så kan jag träna då.

Efter sista lektionen gick jag och Wilma samt Malva ner till stallet, skolhästarna hade inte blivit ridna idag så medans Malva red sin häst jobbade jag och Wilma med varsin av skolans hästar och då red jag Svante. Han är ganska stel och vill gärna gå med huvudet högt upp men emellanåt gick han riktigt bra, galoppen funkade också bra, dock lite lojj va han. Vi jobbade mest lösgörande och bara på grunderna, testa lite galoppbyten m.m Han gör fina byten från ena varvet men från andra är det desto svårare.

Imorgon har jag bara ridning på schemat så det är ju skönt det med. Får väl plugga lite på eftermiddagen eller nått hehe.

IMG_1735

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>