Torsdag och öppet hus

Igår var en helt vanlig dag om man säger så, började halv nio och hade lektioner fram till hakv fyra. Därefter gick jag och åt och resten av kvällen spenderades med kompisar i princip. Gick inte till mitt rum halv nio och då var jag ovanligt trött, kan ha o göra med att jag inte sov på dagen som jag brukar.

Idag, torsdag, och det innebär en lektion och resten av dagen öppet hus. Efter lunch ska vi förbereda och vid fem börjar det tror jag så kvällen kommer spenderas där fram till sju/åtta ikväll beroende på hur lång tid det tar och fixa allt efteråt.

Image-1 (44)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>