Vet inte vad jag ska ha för rubrik

Fredag kväll, hemma själv och gör läxor. Såhär brukar mina helger se ut, förutom när Edvin är här men denna helgen hade han andra saker att göra, inte så att jag missunnar honom att vara med andra, snarare tvärt om tycker jag han ska va med sina vänner för att inte hamna i min position. Men det är ändå förbaskat tråkigt att göra läxor en fredag (inte för att jag ligger efter med arbetet, hade kunnat vänta till nästa vecka) när alla andra gör så roliga saker. Jag vet inte om det är för de tror jag är i Skåne på helgerna också (även om jag sagt att jag inte är det) eller om de inte vill träffas men det känns som jag aldrig bott eller levt här för ingen vill träffa mig när jag är hemma.

Jag vet inte vad detta inlägget har för mening, ville mest skriva av mig. Vet att jag inte bloggat på nån vecka nu men har inte haft något att prata om och vet inte om jag vill lämna ut hur mycket som helst. Det är sånt jag vill skriva av mig om, jobbiga saker i livet, men vet inte hur utelämnande man ska vara.

I vilket fall, hoppas ni får en trevlig fredag och fortsatt helg. Hade hoppats på att rida Savannah idag eller imon när jag ändå är själv men det är snö, halt och fröset så ska inte dra ut henne. Hon tycker inte det är jättekul och har varken snösulor eller broddar.

Image-1 (47)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>